Dainų rinkiniai

 Ultimate Kylie (2004 lapkričio 22)


1. Better The Devil You Know
2. The Loco-motion (7″ Mix)
3. I Should Be So Lucky
4. Step Back In Time
5. Shocked
6. What Do I Have To Do (7″ Mix)
7. Wouldn’t Change A Thing
8. Hand On Your Heart
9. Especially For You
10. Got To Be Certain
11. Je Ne Sais Pas Pourquoi
12. Give Me Just A Little More Time
13. Never Too Late
14. Tears On My Pillow
15. CelebrationCD2
1. I Believe In You
2. Can’t Get You Out Of My Head
3. Love At First Sight
4. Slow
5. On A Night Like This
6. Spinning Around
7. Kids (Radio Edit)
8. Confide In Me
9. In Your Eyes
10. Please Stay
11. Red Blooded Woman
12. Giving You Up
13. Chocolate (Radio Edit)
14. Come Into My World (Radio Edit)
15. Put Yourself In My Place
16. Did It Again
17. Breathe
18. Where The Wild Roses Grow
Visi geriausi Kylie hitai.


 Greatest Hits(1992 rugpjūtis 22)

Leidėjas: PWL

1. I Should Be So Lucky
2. Got To Be Certain
3. The Loco-Motion
4. Je Ne Sais Pas Pourquoi
5. Especially For You
6. Turn It Into Love
7. It’s No Secret
8. Hand On Your Heart
9. Wouldn’t Change A Thing
10. Never Too Late
11. Tears On My Pillow
12. Better the Devil You Know
13. Step Back In Time
14. What Do I Have To Do
15. Shocked (DNA MIX)
16. Word Is Out
17. If YOu Were With Me Now
18. Give Just A Little More Time
19. Finer Feelings
20. What Kind Of Fool (Heard All That Before)
21. Where In The World?
22. Celebration
Pirmoji Kylie muzikos retrospektyva, pateikianti geriausius kūrinius įrašytus su PWL kompanija. Australiškas leidimas skyrėsi savo išvaizda ir buvo limituoto kiekio.